صنایع چغندر قند و نیشکر جزء قدیمی ترین صنایع تولیدی کشور می باشند. به ازای هر تن چغندر قند و نیشکر مصرفی حدود 20 الی 25 متر مکعب آب مصرف می شود. حدود 90 درصد آب مورد استفاده در این صنعت به فاضلاب تبدیل می شود. صنایع غذایی با مصرف بیش از 24 درصد از کل آب صنعتی در جایگاه نخست گروه های مختلف صنعتی قرار دارد.در این میان صنایع قند با مصرف 18 درصد آب صنعتی و تولید 34 درصد بار آلی کل صنایع کشور، توجه بیشتری را می طلبد.مقایسه مقادیر آب مصرفی در کارخانه های قند کشور، با همین صنعت در سایر کشورهای جهان نشان می دهد که این کارخانه ها به طور متوسط بیش از 2 تا 10 برابر بیشتر آب مصرف می کنند.
نتایج تحلیل موقعیت مکانی کارخانه های قند در کشور نشان داده است که بیش از 90 در آنها در دشتها با بیلان منفی و 85 درصد آنها در مناطق با آب و هوای خشک و نیمه خشک قراردارند. این مسئله توجه به فاضلاب تولیدی این صنایع را بیش از پیش می کند.
دو مشخصه مهم در انتخاب و طراحی سیستم های تصفیه فاضلاب:
1- غلظت و حجم فاضلاب تولیدی ، که در صنایع قند نوسانات شدیدی دارد.مقادیر این مشخصه ها بیش از آنکه به ظرفیت و فناوری تولید وابسته باشد، از نحوه اعمال مدیریت مصرف آب و کنترل آلودگی تولیدی تاثیر می پذیرد .
2- کیفیت پساب خروجی با توجه به منبع پذیرنده،با توجه به اهمیت بازیافت فاضلاب تولیدی برای مصارف کشاورزی استاندارد پساب خروجی بر مبنای آنگونه مصارف خواهد بود.
شرکت مهندسی پاک زیست فرآیند با بهره گیری از فرآیندهای نوین و با تکیه بر تجربه متخصص این شرکت طراح و سازنده انواع سیستم های تصفیه فاضلاب صنایع قند و شکر می باشد. از جمله مزایای پکیج های تولیدی این شرکت طراحی دقیق و علمی، راندمان بسیار بالای تصفیه و عدم نیاز به اپراتور می باشد.
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید.
- تلفن : 77928818 و 77903416-021
- فاکس : 77928818-021
- موبایل : 09123397883